Modyfikacja informacji o użytkowniku lub uprawnień użytkownika


Warunki:

  • Użytkownik jest administratorem instalacji.

    Sposób postępowania:

    1. Z menu Konfiguracja przejdź do pozycji Zarządzanie użytkownikami.
    2. Za pomocą ikony w wierszu użytkownika, którego uprawnienia będą zmodyfikowane, uruchom ustawienia.
    3. Użytkownikom oznaczonym symbolem udzielono dostępu do instalacji za pośrednictwem grupy instalacji.
    4. Wybranie symbolu powoduje usunięcie użytkownika z grupy instalacji. Wskutek tego wszyscy użytkownicy zarejestrowani w grupie instalacji stracą dostęp do tej instalacji.
    5. Wprowadź żądane zmiany.
    6. Potwierdź wybór, klikając przycisk [Zapisz].