Product naar fabrieksinstelling resetten


Gegevensverlies door wijzigen of herstellen van de fabrieksinstelling

Als de het product naar fabrieksinstelling wordt gereset of wordt vervangen, worden alle gegevens die in het product zijn opgeslagen gewist en wordt het administratoraccount gewist. Enkele in de Sunny Portal opgeslagen gegevens kunnen na het opnieuw oproepen van de Sunny Portal-installatie op het product worden toegepast.

Voorwaarden:

  • De gebruikersinterface van het product moet geopend zijn en u moet als Installateur aangemeld zijn.

    Werkwijze:

    1. Selecteer in de focusnavigatie het product.
    2. Selecteer het menu [Configuratie].
    3. Selecteer het menupunt Apparaateigenschappen.
    4. Selecteer de knop [Klik hier als u het apparaat naar de fabrieksinstellingen wilt terugzetten].
    5. Selecteer [Terugzetten].
    6. Voeg de System Manager weer aan de installatie in de Sunny Portal powered by ennexOS toe, als het toestel daar weer moet worden gebruikt (zie handleiding van de Sunny Portal).