Drepturi de utilizator


Grupurilor individuale de utilizatori ( > Grupele de utilizatori) le pot fi alocate următoarele drepturi:

Drepturi

Rol

Invitat

Utilizator

Instalator

Administrator

Salvarea datelor din diagrame

−

✓

✓

✓

Vizualizarea și modificarea informațiilor pentru utilizator

−

✓

✓

✓

Modificarea parolei Sunny Portal

−

✓

✓

✓

Modificarea parolei instalației

−

−

✓

✓

Vizualizarea caracteristicilor instalației

✓

✓

✓

✓

Modificarea caracteristicilor instalației

  • Configurarea setărilor pentru „Module fotovoltaice”

−

−

✓1)

✓

✓

✓

✓

✓

Vizualizarea configurației raportului

−

✓

✓

✓

Modificarea configurației raportului

−

−

✓

✓

Vizualizarea și citirea caracteristicilor dispozitivelor

−

✓

✓

✓

Modificare caracteristici dispozitive

−

−

✓

✓

Adăugarea şi configurarea dispozitivelor de comutare (prize radio SMA, dispozitive Modbus) (se aplică doar instalaţiilor Sunny Home Manager)

−

✓

✓

✓

Adăugarea şi configurarea consumatorilor electrici (dispozitive EEBus/SEMP) (se aplică doar instalaţiilor Sunny Home Manager)

−

✓

✓

✓

Înlocuirea Sunny Home Manager

−

−

✓

✓

Ștergerea Sunny Home Manager

−

−

✓

✓

Realocarea Sunny Home Manager instalației

−

−

✓

✓

Ștergerea instalației Sunny Home Manager

−

−

−

✓

Adăugarea invertorului (se aplică doar instalaţiilor Sunny Home Manager)

−

−

✓

✓

Schimbarea invertorului (se aplică doar instalaţiilor Sunny Home Manager)

−

−

✓

✓

Ştergerea invertorului (se aplică doar instalaţiilor Sunny Home Manager)

−

−

✓

✓

Setarea comparației între invertoare

−

−

✓

✓

Setarea monitorizării comunicării

−

−

✓

✓

Setarea configurației contorului

−

−

✓

✓

Vizualizarea monitorului evenimentelor

−

✓

✓

✓

Citirea versiunii pachetului software

−

✓

✓

✓

Vizualizarea administrării utilizatorilor

−

−

−

✓

Crearea și ștergerea utilizatorilor și alocarea rolurilor

−

−

−

✓

Vizualizarea managementului energiei

−

✓

✓

✓

Setarea managementului energiei

−

✓

✓

✓

Setarea tarifelor

−

✓

✓

✓

Vizualizarea și configurarea serviciilor de reglare a funcționării rețelei

−

−

✓

✓

1) Permis restricționat

    Consultaţi în acest sens şi: